duminică, 1 februarie 2015

Buldogul vitezoman

"Vitezomanul Gica si`a luat masina mica" sunt versurile extrase din cantecul lui Mihai Constantinescu :)
De ce am adus vorba  de acest cantec? Nu degeaba caci Valentine`s Day se apropie cu pasi repezi si.. nu va speriati nu am sa cumpar o masina :d ci Pusculita caine vitezoman
De ce m`am gandit la acest cadou? Pentru ca este unul util pentru amandoi, caci in 26 septembrie va avea loc marele eveniment: nunta noastra :)
M`am gandit ca este un cadou pefect, astfel fiecare banut va fi pastrat de cel mai bun prieten al omului.
Nu`i asa ca e simpatic? Idee geniala pentru cadouri de Ziua Indragostitilor. L`am ales de pe http://mindblower.ro din categoria http://mindblower.ro/categorie-produs/indragostiti
Mi`a atras atentia descrierea produsului :)
 

 Cainele e prietenul cel mai bun al omului, prin urmare poti avea incredere in buldogul vitezoman si-i poti incredinta economiile tale. Simpaticul buldog purtator de casca si ochelari de protectie va goni ca nimeni altul ori de cate ori vreun intrus va incerca sa atenteze la pusculita ta pentru „urgente”.
In ciuda aspectului traznit, buldogul este extrem de atent cu economiile tale, astfel ca il poti pastra fara teama in dormitor, salon sau bucatarie. Rezistent si abil, iti va pazi banii de accidente financiare si va fi un prieten de nadejde in situatii de criza. Un accesoriu diferit, funky si extrem de colorat, perfect pentru cei care apreciaza decoratiunile diferite. 

 Astfel ca cine va atenta la econmiile noastre buldogul va fugi cat il va tine picioarele. Cat de dragut poate fi :)

O alta legere ar fi Manusi indragostite
Sunt tare simpatice,insa ar exista o problema: cand mergem la servici cum impartim manusile? :))) Buna intrebare!!

Care barbat ar refuza Paharul de bere cu pereti dubli?
Cu siguranta barbatii ar fi foarte fericiti sa aiba asha ceva :)
Pentru ca are pereti dubli de sticla, aceast pahar pastreaza lichidul din interior rece pentru mult mai mult timp fata de o halba obisnuita. Sticla special tratata din care este confectionat paharul nu permite producerea de condens intre peretii dubli. Oricat l-ai tine in soare sau in frig, nu va exista niciodata riscul ca vaporii de condens sa-i strice aspectul.

Hmmm.... dar oare ce ar spune despre Hartie obraznica de impachetat?
 
Cred ca m`ar pune sa ii iau cadou in fiecare zi :))))


Orice cadou alegeti nu veti regreta ca ati rasfoit http://mindblower.ro
Un site cu idei traznite de cadouri care starnesc zambete!

Legenda Sfântului Valentin
 Odata era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit și a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că, in locul luptei, bărbații preferau să stea acasă cu soțiile și copiii lor. In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați.
Valentin, care era un preot crestin, credea că dreptul oamenilor de a sa căsători era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. El a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind facute în locuri secrete, pentru a nu putea fi gasit de împărat.
Intr-un final, Claudiu l-a găsit si l-a arestat. Lui Claudiu i-a plăcut personalitatea lui Valentin, considerand că este un om tânăr și înțelept. L-a încurajat să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Cand Valentin a refuzat, a fost întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind "Adu-ți aminte de Valentin al tău."
Valentin a fost probabil executat pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Nu se cunosc toate detaliile legate de viata sfantului Valentin si nu se știe dacă legenda are o baza istorica reala.
 
 De ce Valentine`s Day si nu Dragobete?
 Nu as sti sa va spun insa noua romanilor ne cam place sa "imprumutam" sarbatorile americanilor. Si cum ne place sa sarbatorim avem 2 zile dedicate indragostitilor: Valentine`s Day (14 februarie) si Dragobetele (24 februarie)
Doua ocazii cand indragostitii isi fac cadouri unul altuia. Insa dupa parerea mea nu trebuie sa existe o zi anume pentru a`i demonstra dragostea pe care i`o port.
Pentru mine sotul si copilul nostru sunt cadourile mele cele mai de pret. Pentru noi Ziua Indragostitilor este in fiecare zi.



Cum ar spune Mircea Radu: Iubiti`va mult!!!









 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu