sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Standard Shoes -- cel mai bun prieten al picioarelor

Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Foarte adevarat!
Dar cei  mai buni prieteni ai picioarelor  sunt echipa de la http://www.standard-shoes.ro/ 

Fie, iarna, primavara, vara sau toamna aceasta echipa minunata sta la "picioarele" noastre cu cele mai bune si ispititoare oferte :)
Doamnele si domnisoarele nu cred ca ar putea rezista unor asemenea reduceri :
http://www.standard-shoes.ro/reduceri.html 

Dintre ele va ofer doar cateva, pentru restul va invit sa va incantati privirea singure:) 


 Aceste cizme minunate sunt reduse de la 139 de RON la 59 :)
 pantofi-convict-bej de la 119 lei la 59 :)










pantofi-anne-bej tot de la 119 lei la 59 :)











Eu intotdeauna am preferat imbracamintea
sport :) Nu spun ca atunci cand situatia cere nu ma imbrac ca atare.... doar ca zi de zi imbracamintea sport ma face sa ma simt bine :)

Astfel am ales aceasta pereche de sneakers care mi`a furat privirea si m`am indragostit pe loc 
 "Pentru ca ne place sa fim eleganti dar si sa ne simtim lejer, alegem pantofi sport! Ii putem purta in combinatii uimitoare obtinand tinute deosebite! Standard Shoes va pune la dispozitie o intreaga colectie de pantofi sport, pentru gusturile tuturor!"
Aveti mare dreptate in afirmatiile dumneavoastra :)

Acesti sneakersi i`as asorta astfel :D
Incaltaminte confortabila, la moda, pentru toate gusturile, cu un raport corect intre calitate si pret. Acestea sunt criteriile care stau la baza serviciilor noastre, suntem in continua dezvoltare, mereu atenti la cerintele dumneavostra. Standard Shoes va ofera incaltaminte pentru dama si incaltaminte pentru barbati si se remarca prin unicitate, calitate si promptitudine. Ne dorim sa fim prima dumneavoastra optiune, atunci cand va ganditi la incaltaminte sa ne asiguram ca aducem un plus tinutelor pe care le purtati precum si garantia ca veti fi admirata/ admirat purtand produsele noastre. Standard Shoes isi propune sa devina lider in segmentul de magazine de incaltaminte care se adreseaza clientilor cu venituri mici si medii. In amalgamul nostru de produse veti gasi tot ceea ce va este necesar pentru cele 4 anotimpuri, in tonuri calde sau reci, cu toc sau fara toc, platforme, cu tinte, strasuri, sau combinatii inedite de culori.

Nimeni nu ar putea rezista ofertelor irezistibile!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu